Sastanci Društva

Sastanci društva odrzavaju se  svaki ponedjeljak
od 16:00 do 20:00 u prostorijama Društva,
na adresi Margaretska 3 u Zagrebu.

Službeni e-mail
Hrvatskog numizmatičkog društva:
 hr.numiz.druszg.htnethr

Film Numizmatika na hrvatskome povijesnom tlu

Poštovani članovi Hrvatskog numizmatičkog društva i prijatelji numizmatičari

Obzirom na proglašene protuepidemijske mjere u Republici Hrvatskoj , nismo u mogućnosti održati 74. Glavnu godišnju skupštinu predviđenu za 20. prosinca 2020. godine.

Tijekom godine kada je bilo moguće Upravni odbor Društva sastajao se i obavljao redovne aktivnosti Društva.

Potres u Zagrebu , proglašenje pandemije onemogućili  su nam obavljanje redovnih aktivnosti.Članovi Upravnog odbora u tim nepovoljnim uvjetima , telefonski su se dogovarali o daljnjim aktivnostima Društva.

Sakupljeni su radovi za naš časopis Numizmatičke vijesti , koje će biti tiskane početkom iduće godine. Želimo upoznati sve članove Hrvatskog numizmatičkog društva da smo uspostavili suradnju s Hrvatskim novčarskim zavodom , koji je pomogao u realizaciji tiskanja Numizmatičkih vijesti . Uže članstvo Hrvatskog numizmatičkog društva izvijestili smo o poslovanju Društva od 1. siječnja 2020. do 31. listopada 2020. god. Cijena upisnine i članarine za 2021. god. ostaje ista. Ove godine Glavna godišnja skupština nije izborna , te ostaju isti članovi Upravnog odbora Društva.

Hrvatsko numizmatičko  društvo nastaviti će svojim aktivnostima i u ovim otežanim uvjetima s vjerom u bolje sutra.

Sretan Božić i Novu godinu !

Zagreb , 14. prosinca,2020.

Predsjednik   HND-a
Dr. sc. Damir Kovač